BLOGGER TEMPLATES AND MyYearBook Layouts »

folowers NATASHA !

Friday, 1 July 2011

rindu gilew dekat si dia !

assalamualaikum w.b.t
muleII natasha di siniingin memohon ampun dekat blog ny sebab da sebulan tak update, sory sgtII blog :)
kembali kepada tajuk di atas, disebabkan da sebulan tak on9 n sentuh lappy ny, so, rendu gile babeng laa kat fb, blog n bla bla bla..
series laa, rendu gilew bapak atok mak sedare dea laa dekat si dea tuu, nak masuk dua bulan tu tak jumpee, aduh, rendu shiak ! haha^^ meluahkan perasaan ny ! aduh, macam mane nak cakap kat dea yang kite ny rendu kat dea eak? segan laa.. tapi rendu ! tak kan nak pegi peluk dea? aishhh ! ap tuu, mane bolee, bukan muhrim..
ap laa, lantak laaa buat bodoh je laa..
pandaiI la perasaan rendu tuu pegi kan,..
erm..
ok laa, natasha malas laa nak merepek lagi ! daa ngntok, exited woo ! na pegi sch esok sebab hari kantin ! mesty gempak pnye ! natasha nak kasi gegar SKOMAS weyy ! haha^^ ok laa, tired n bla bla bla ! 
disebabkan natasha update blog ny malam so, natasha ucapkan nite too u all ! :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...