BLOGGER TEMPLATES AND MyYearBook Layouts »

folowers NATASHA !

Tuesday, 23 August 2011

hati ini akan rela walaupun terpaksa - -'

Okay, assalamualaikum and selamat sejahtera to stalker and reader :)
hari ni NATASHA tade mood sangat la. Sebab? erm, about our relationship laa, 
SadSadSadSadSadSadSadSad !

Dia da janji nak jage relaionship ny, tapi......
tu semua hanya kataII. Memang mulut ny senang berkateII kan, tapi payah nak tunaikan.
Now, sekarang Natasha dalam dilema sebab bingung kenape dea buat semua ny.
Penat jee Natasha jage relationship ny, tapi hasilnye = Hampeh !
Okay, bole dikatekan now kita da tade apeII, awak adalah Ex-boyfie saya !
engad gelaran tuu ! awak bukan sapeII lagi dalam hidup saya.

Meskipun, hati ini tak rela nak cakap,buad semua tuu tapi saya terpaksa sebab maybe awak tak sesuai dengan saya kan? Okay, memang semua da terjawab sekarang.
Tapi kenape tak cakap dari duluII ! awak da buat saya tak bole lupekan awak then awak buat saya mcm ny !
saya taw awak masih amek berat pasal saya tapi saya tak bole terima kenyataan ny sebab awak da janji kan?
kenape awak tipu? saya rase saya tak pena pown sakitkn hati awak. awak je selalu tacing dengan saya. Tapi saya pujuk jugak walaupun ta rety, sedih laa :'(

Okay, artikel kat atas ny khas untuk awak , saya harap awak dapat pick up isi kandungan artikel tersebut okay, Semoga Gembira dengan Kehidupan Baru eak ? :(

Tuesday, 16 August 2011

Awak, jangan merajuk ea .

Assalamualaikum stalker and reader..
Thanx sebab baca luahan hati Tasha kali ny,.
Tasha sedih la mase post entry ny..
sebab ape? sebab orang yang Tasha sayang tacing dengan Tasha sebab ta jumpe dea, .
Yes, memang Tasha taw yang dea rendu Tasha, tapi na buat mcm mne, segan la 
nak jumpe dea, dala kepala bertampal dengan handiplast --'
huh, kesian kan Tasha, lupe pintu bilik kat mane sampai terlanggar. -,-.
Hehee~ , ape pown thanx sebab bace post ny ea :) sayang awak <3 Muahh :-*
Erm, untuk kali ny tu jee kot post nyeee, ok laa , bye :)

Tuesday, 9 August 2011

Wish Gud Luck For Candidates Trial PMR 

Okay J Assalamualaikum W.B.T -,-
Tujuan Tasha  update blog kali ny untuk wish mmbeII Tasha yang akan sameII berperang pada bulan 10 akan dtang J untuk next week kita TRIAL kan?
Weyy ! korangII J Tasha nak wish GOOD LUCKJ n DO THE BEST yaww ~! Semoga korang punye result tak menghampakan J ApeII pun To student 3 Perdagangan 1, harap korang okay ea? Jangan stresII macam aku ny taw J okay, Sayang korang sangatII, Do The Best Okay J  

Tuesday, 2 August 2011

1st Ramadhan at MY VILLAGE !

HeyII. Uolzz ! ehhh, lupe plak nak beri salam..
Assalamualaikum W.B.T.. J
Firstly Natasha nak cakap SELAMAT BERPUASA kepada semua umat islam -,-
Untuk entry kali ny maybe panjang sikit kot dari sebelumII ny kan?
Tapelaa, Tasha nak cerita pasal 1st Ramadhan Tasha,..Tasha sambut puasa pertama kat kampung J
Best weyy, aktiviti yang pertama Tasha buat lepas sahur , tolong nenek buat baulu.. BEST !
Pastu nenek Tasha suro potong nenas 30 biji nak buat jem nenas,, tergugat iman weyy tengok nenas tu.
Sabar jee,  kene tahan , lepas tu nenas tu kene blender , dah abis blender kene godak pulak dalam kuali,,
Atoyaii ! sabar weyyy ! Huisshh.. memang tergugat iman, perut dala buat konsert masa tuu. Alahai -,-
Lepas settle buat jem tu, tolong gulung baulu pulee, Hehe ~ sabar sekali lagi J
Tengok baulu tu macam sedap je kan? Tapi takpe mase buka nanti tengoklah baulu ! aku belasah kau ! :P
Hee~ lepas sipa tu, Tasha ajak mama pergi bazaar ramadhan dekatII situ. Mama cakap jom ! ape lagi siapII laa J
Tasha pergi bazaar ramadhan dekat ayer hitam , dekat situ ade pak cik Tasha berniaga, alangII dea ade dekat situ tolong la sekali dea berniaga kan?
Hehe ~bestII, memang best.. lepas da beli makanan yang nak dicekik mase buka nanti mama ajak balik,
Sampai je dekat rumah , ayah terus tebar roti canai.. nak buat martabak J my favourite^^v
Lepas tu tolong mama dengan nenek prepare makanan untuk buka..
Da settle, dduk kejap tengok TV.
Tunggu azan kejap dengar radio dulu, lepas tuu .,,,  allah huakbar allah huakbar !
 YES BUKA  ! HAHA^^ Ape lagi , mencekik la puasII J
Lepas buka tu , kemasII then, lepakII kejap..Lepas tu mama cakap siapII nak balik, esok sekolah..
Hurm, ape laa, baru nak lepakII da ajak balik.. Lepas tu , Kitaorang sume salam nenek..
(sayu la kononnya) ApeII jela. Lepas tu da gerak balik, duduk jela dalam kereta L tak best !
Erm,, Tasha rasa tu je kot untuk entry kali ny J harap korang punye 1st ramadhan pown best jugak kan?
Okey laa, ByeII ea J lain kali Tasha update lagi yeeeeee !


SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN :)

Friday, 29 July 2011

Yes ! da bolee UNlinE !

Yes ! akhirnya ! 
ea, beri salam dulu la, Assalamualaikum W.B.T..
Natasha nak cakap yang tasha tgh happy ny sebab da bolee on9 :)
bapak laa suke gilew..
sekali bukak berduyunII noty dea .. hee ~ 
untuk Entry kali ny tu je kot Tasha nak cakap, sebab Tasha bazy ops, sala eje la ( exited la ktekan ) BIZY da ny nak on9, 
ok la, tata :) nak on9 dengan aman , 
alahai -,-

YEA ! BOLEE ON9 ! :)

Sunday, 24 July 2011

FACEBOOK macam FUCKER !

Okai, firstly kene ucap salam dulu..
assalamualaikum W.B.T
Haishhhhh ! tengah marah killer ny ! sebab facebook sekarang menyakitkan hati ! tak bulee bukak sebab terkena virus ! Ya ampun ! sumpah , marah gilew ! da lame gilew ta online.. nak log in je ayat merepek facebook da keluar 



Sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later.

Haaa ! ny laa ayat dia  time Tasha nak log in FB.. 
bapak laa ! kalau mcm ny sampai bile nak kene tunggu bole online !
Haishhh ! menyakitkan hati yang tengah gilew 
babeng nyyyy !!!


Sunday, 10 July 2011

CAMPING -,-

assalamualaikum w.b.t
firstly, tasha nak cakap penad gilew baru balek dari camping dekat AKLI KOTA TINGGI.
best gilew wooo ! rase macam tak nak balek jee.
bnyk pengalaman baru yang tasha dengan kawan-kawan dekat tempat tuu, seronok gilew !
thanx dekat CIK BRO, COACH MIERUL,COACH WANDI N ALL TEAM AHADAN COACH for give we motivated to do the VERY BEST for PMR. -,-
series, memang pengalaman yang tak dapat nak dilupekan, lagi-lagi time shahdu-shahdu tuu, perghhh ! sdey, gilew sampai muuke pown cun-cun bile snap gambar, BAHAHAHAHA !
gelak guling-guling aku time tengok vedio-vedio tu balek,
macam-macam terjadi.. 
apepown, selepas balek dari kem tuu, tasha nak jadi tasha yang ada semangat yang baru untuk menjadi yang terbek untuk PMR yang akan hadir tak lama lagi.. sebab motto hidup baru tasha berbunyi :
MENCARI ILMU, MENGAMALKAN ILMU YANG ADE UNTUK TERUS MAJU !




I'M POSSIBLE !
8A's IN MY HAND !
insya-allah ! <3

Friday, 1 July 2011

rindu gilew dekat si dia !

assalamualaikum w.b.t
muleII natasha di siniingin memohon ampun dekat blog ny sebab da sebulan tak update, sory sgtII blog :)
kembali kepada tajuk di atas, disebabkan da sebulan tak on9 n sentuh lappy ny, so, rendu gile babeng laa kat fb, blog n bla bla bla..
series laa, rendu gilew bapak atok mak sedare dea laa dekat si dea tuu, nak masuk dua bulan tu tak jumpee, aduh, rendu shiak ! haha^^ meluahkan perasaan ny ! aduh, macam mane nak cakap kat dea yang kite ny rendu kat dea eak? segan laa.. tapi rendu ! tak kan nak pegi peluk dea? aishhh ! ap tuu, mane bolee, bukan muhrim..
ap laa, lantak laaa buat bodoh je laa..
pandaiI la perasaan rendu tuu pegi kan,..
erm..
ok laa, natasha malas laa nak merepek lagi ! daa ngntok, exited woo ! na pegi sch esok sebab hari kantin ! mesty gempak pnye ! natasha nak kasi gegar SKOMAS weyy ! haha^^ ok laa, tired n bla bla bla ! 
disebabkan natasha update blog ny malam so, natasha ucapkan nite too u all ! :)

Wednesday, 8 June 2011

penad bercuti N sket aty sekali lagi !

PENAD BERCUTI !
heyy, sekembalinya natasha disini ingin berkongsi cerita tentang percutian semasa holiday ny,,
wahh,, series natasha cakap seronok gilew bapak laa, bile satu hari maen air tanpa henti,,
kau ada? tade kan, HAHA^^ guraw jee,, best memang la best maen air tak ingat dunie sampai tangan natasha retak weyy, mama natasha cakap
'BAGUSLA TU, KAU KAN SUKE MAEN AIR TAK INGAT DUNIE, PEGI LA LAGI NAEK GELONGSOR YANG TINGGI2 TU' 
pperrghh ! memang terbaek la ayat mama tuu, thanx la mama !
tapi series memang puas la bile dapat travel seorang diri diseluruh kawasan GAMBANG WATER PARK tuu,,
satu bende je natasha na cakap, MEMANG TERBAEK LA WEYYYY !




SKET ATY LA GILEW !
okai, tukar topik plak, natasha nak mulekan cerite da ny, beria la natasha ni.
sebelum tu nak tanye la kepade budak yang skitkan aty natasha ny kan, ap masalah dea sebenarnye? ta bole ke mengaku yang dea ad orang lain, tade la natasha ny sakit hati tahap gaban nak mati,,
natasha pon ada perasaan jugak, takan budak perempuan tu je yang ada perasaan,
apa pon natasha nak ucapkan THANX sangatII an CONGRAT sebab dah berjaya menyakitkan hati natasha ni buat julung kalinya,
yes, gud job dude ! i like
pegi lah sane mencari kebahagiaan hidup awak tu, and natasha berjanji tak kan ganggu hidop awak lagi,,
and lagi satu, kalau awak ada baca post ny saya harap awak paham perasaan saya ny macam mane, saya taw awak sayangkan saya tapi awak tak bole buad saya macam ny, saya pown ada hati laa,
kalau awak sayang budak tu kenapa tak teros terang je dekat saya yang awak dah ada dea?? kenape? kenape? susa sangat ke nak mengaku? okai, fine, selepas ny saya malas dah nak cakap dengan awak lagi kalau awak buad saya macam ny ! PAHAM !

Friday, 3 June 2011

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

Wednesday, 1 June 2011

belog yang berhabuk ! ^^v 'n' GAMBANG i'm COMING !

hyeHye !

HAPPY HOLIDAY'S !
:) :)
da lame gile aq ta on9 FESBUK ngn update BELOG aq ny !
berhabuk aq tgk..
haha ! ^^
na storie pasal cuti ny..
kite na pegi GAMBANG WATER PARK..
masuk kali ny pegi da 2 kali da.. 
spe na ekot haha^^ 
sengal laa !
ta sabar rasenye na gerak pegi sane dgn family,
yerujaII haha^^
ok laa, damalam na tdow laa ! :)

Monday, 16 May 2011

SELAMAT HARI GURU !

SELAMAT HARI GURU buat guruII SKOMAS !
saya syg ceguII semua  !
series penad sgt ary ny sbb na memeriahkan sambutan hari guru !
peerrgghhh ! mmg terbaek laa !
syg cegu semua !




SAYA NUR FARIEZA NATASHA INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT HARI GURU BUAT GURU-GURU SKOMAS !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...